Management

Ion-Marin

Ion Marin – Director de Onoare

Reputat ambasador român în lumea dirijorală, Ion Marin a condus cele mai importante orchestre europene (Berliner Philarmoniker, Statskapelle din Dresda, Leipzig Gewandhaus, Bayerischer Rudfunk, Filarmonica din Sankt-Petersburg, London Symphony Orchestra, Wiener Symphoniker) și a colaborat cu cei mai celebri artiști ai planetei (Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Jose Carreras, Monserrat Caballe, Angela Gheorghiu, Cecilia Bartoli, Renee Fleming, Anna Netrebko).

Anna-Ungureanu

Anna Ungureanu – Dirijor 

Specializată în arta dirijorală sub atenta observație a renumiților muzicieni Marin Constantin și Sharon Hansen (SUA), Anna Ungureanu a susținut concerte în România, Germania, Rusia, Japonia, Turcia, Serbia, Cehia, Macedonia, Bulgaria, Polonia și Belgia. Începând din anul 2011, Anna Ungureanu, doctor în muzică și unul dintre dirijorii Madrigalului, ocupă poziția de Director Artistic și Dirijor Principal al Programului Național Cantus Mundi inițiat de dirijorul Ion Marin, ce are ca scop impulsionarea, susținerea și promovarea mișcării corale la nivelul tuturor instituților de învățământ din România. Experiența profesională obținută în preajma fondatorului Corului Național de Cameră Madrigal, maestrul Marin Constantin, alături de care a petrecut aproape 9 ani, o recomandă ca discipol și continuator al legendarului muzician.

emil

Emil Pantelimon – Manager

Este absolvent al Facultății de Științe Politice a Universității București și al Institutului Diplomatic Român — secția Politică Externă și Diplomație. A lucrat în cadrul cabinetelor a doi miniștri ai culturii din România pe probleme de comunicare și artele spectacolului, coordonând activitatea Biroului de presă din cadrul instituției. Timp de doi ani a făcut parte din grupul de acțiune a Planului Național de Acțiune pentru implementarea Angajamentelor Asumate prin Parteneriatul pentru o Guvernare Deschisă. Din 2011 este asistent manager în cadrul Festivalului Internațional “George Enescu” și membru în Consiliul Artistic al Centrului de Cultură Arcuș.