Management

Ion Marin – Director de Onoare

O personalitate cu adevărat fascinantă a scenei muzicale mondiale, Ion Marin este unul dintre puținii dirijori care au dobândit faima internațională atât în sfera simfonică, precum și în cea a operei. Deschiderea sa amplă către repertorii simfonice și vocal-simfonice face ca fiecare dintre reprezentațiile sale să devină exemple de creativitate, inovație și angajament. Una dintre cele mai recente asemenea demonstrații a fost premiera operei “Anna Bolena”, la Teatro all Scala din Milano, în aprilie 2017. Înregistrările sale memorabile i-au adus trei nominalizări la premiile Grammy (SUA), Premiul Diapason d’Or (Franța) și Premiul Criticilor Germani de Înregistrări (Germania). Maestrul Marin a inițiat proiectele Cantus Mundi (în 2012) și Symphonia Mundi (în 2017), dedicându-le integrării sociale prin muzică a copiilor dezavantajați din România.

Anna Ungureanu – Dirijor 

Specializată în dirijat sub coordonarea renumiților muzicieni Marin Constantin și Sharon Hansen (SUA), Anna Ungureanu a susținut concerte în numeroase țări din Europa și Asia. Începând din 2014, Anna Ungureanu, care este doctor în muzică și dirijor principal al Corului Național de Cameră “Madrigal – Marin Constantin”, a fost numită Director Artistic al Programului Național Cantus Mundi, inițiat de dirijorul Ion Marin. Pe lângă impresionanta carieră în calitate de dirijor coral (având concerte susținute în România, Germania, Rusia, Japonia, Turcia, Serbia, Cehia, Macedonia, Bulgaria, Polonia, Belgia, China și Israel), ea este și un formator care inspiră generațiile viitoare de dirijori de cor din România, susținând periodic cursuri în cadrul Programului Național Cantus Mundi. Scopul programului este să încurajeze, să susțină și să promoveze muzica de cor în toate instituțiile de educație din România. Experiența profesională obținută în preajma fondatorului Corului Madrigal, maestrul Marin Constantin, alături de care a petrecut aproape 9 ani, o recomandă ca discipol și continuator al legendarului muzician.

Emil Pantelimon – Manager

Începându-și cariera la o vârstă foarte tânără, Emil Pantelimon a coordonat, în ultimii 15 ani, nenumărate programe educaționale și culturale pentru tineret. A lucrat în cabinetele a doi miniștri ai culturii în România, pe comunicare și artele spectacolului. Cu o licență în Științe Politice și o acreditare în Politici Externe și Diplomație, el creează medii orientate spre rezultate în fiecare echipă pe care o conduce. Emil Pantelimon este, din 2015, managerul Corului Național de Cameră “Madrigal – Marin Constantin”. Viziunea sa de management are impact asupra miilor de copii din toată țara, care își văd visul cu ochii, atunci când urcă alături de Corul Național de Cameră “Madrigal – Marin Constantin”, pe aceeași scenă, prin intermediul Programului Național Cantus Mundi.